Tagged: laundry di selangor

Laundry On The Go _ Professional Dry Cleaners _ Fast laundry _ kuala lumpur _ carpet wash _ curtain wash-01-02 0

Must do list for your Hari Raya preparation

Here Comes Hari Raya We all know what festive season is back when shopping malls and street decorations begin to be filled with ketupat, greeting cards and oil lamps. Everyone starts making necessary arrangements...

ibu bekerja dan pengurusan dobi di rumah 0

Pengurusan Masa Untuk Ibu Yang Bekerja

Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku: =).. Betapa kita menghargai seorang ibu. Semasa kita masih kecil, kita biasa melihat ibu kita menguruskan urusan rumah seperti memasak, menguruskan pakaian dan menjaga kebersihan rumah. Setelah menjadi seorang...

Ulang Tahun Perkahwinan lebih bermakna dengan Laundry On The Go 0

Kejutan Untuk Isteri di Ulang Tahun Perkahwinan

Disebalik kejayaan seorang lelaki, pasti ada sokongan dari seorang wanita. Mesti ramai yang dah biasa dengar atau baca kata-kata ni kan? Memang tepat sekali kata-kata ni. Lebih-lebih lagi untuk mereka yang dah berumahtangga. Namun...

0

Tips supaya tak ponteng solat Terawih

Assalamualaikum semua.. Marhaban ya Ramadhan.. Lusa kita dah nak start puasa di bulan Ramadhan Al-Karem.. Bulan penuh keberkatan, bulan yang ditunggu-tunggu oleh seluruh umat Islam.. Ada yang dah siap jadual ibadah sepanjang bulan.. Alhamdulillah.....

Laundry On The Go _ Tips cuci baju semasa travel

6 tips cuci baju semasa travel

LECEHNYA NAK CUCI BAJU MASA TRAVEL!! Haha, cuci baju semasa travel memang selalu menjadi masalah utama apabila kita travelling, tapi untuk regular travelers, yang memang hobi mereka adalah travel, ini bukan masalah besar pun.. Jom...